Avís Legal

AVÍS LEGAL

1.-OBJECTE

El present avís legal regula l'ús i utilització del lloc web www.creusmunoz.com, del qual és titular CREUS MUÑOZ S.L. (En endavant, EL PROPIETARI DE LA WEB).

La navegació pel lloc web del PROPIETARI DE LA WEB li atribueix la condició d'USUARI del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest aví legal, advertint que aquestes condicions poden ser modificades sense notificació prèvia per part del PROPIETARI DE LA WEB, en aquest cas es procederà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible. 

Per això es recomanable llegir amb atenció el contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts de d'aquest lloc web.

L'usuari a més, s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal, i respondrà davant EL PROPIETARI DE LA WEB o davant de tercers, de qualsevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent de l'autoritzada està expressament prohibida, i pot EL PROPIETARI DE LA WEB denegar o retirar l'accés i el seu ús en qualsevol moment.

2.-IDENTIFICACIÓ

EL PROPIETARI DE LA WEB en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societar de la informació i de Comerç Electrònic, l'informa que:

-La seva denominació social és: CREUS MUÑOZ S.L.

-El seu CIF és: B25225608

-En seu domicili social està en: POLIGON GABERNERES C/COMERÇ, 6 25660 ALCOLETGE - LLEIDA

3.-COMUNICACIONS

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

-Telf.: 973220625

-Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i PROPIETARI DE LA WEB es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

4.-CONDICIONS D'ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus serveis són d'accés lliure i gratuït. No obstant això, PROPIETARI DE LA WEB pot condicionar la utilització d'alguns dels serveis oferts a la seva web al previ ompliment del corresponent formulari.

L'usuari garanteix l'autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a PROPIETARI DE LA WEB i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L'usuari es compromet expressament a fes un ús adequat dels continguts i serveis de PROPIETARI DE LA WEB i a no emprar-los per, entre d'altres:

a) Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d'apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei a a l'odre públic.

b) Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d'alterar, espatllar, interrompe o generar erros o danys en els documents elctrònics, dades o sistemes físics i lògics de PROPIETARI DE LA WEB o de terceres persones; així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals PROPIETARI DE LA WEB presta els seus serveis.

c) Intentar accedir als comptes de correu electrònic d'altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics de PROPIETARI DE LA WEB o de tercers i, si s'escau, extreure infornació.

d) Vulnerar els drets de propietat intel.lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de PROPIETARI DE LA WEB o de tercers.

e) Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.

f) Reproduir, copiar, disminuir, posar a disposició de, o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb d'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

g) Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre plublicitat de qualsevol clase i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que n'hi hagi la prèvia sol.licitur o consetiment.

Tos els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany a PROPIETARI DE LA WEB, sense que puguin entendre cedits a l'ususari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús del web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualtzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, no s'instal.lin a servidors connectats a xarxes, no siguin objecte de cap tipus d'explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixin al lloc web són propietar de PROPIETARI DE LA WEB, sense que pugui entendre que l'us o accés al mateix atribueixi a l'usuari cap dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.

L'establiment d'un hiperenllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre PROPIETARI DE LA WEB i el propietari del lloc web en la qual s'estrableixi, ni l'acceptació i aprovació per part de PROPIETARI DE LA WEB dels seus continguts o serveis.

PROPIETARI DE LA WEB no es responsabilitza de l'us que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

4.1.EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT EN L'ACCÉS I LA UTILITZACIÓ

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l'accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigéncia o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objecte específic.

PROPIETARI DE LA WEB exclou, fins on permet l'ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

a) La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.

b) La presència de virus o d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.

c) L'incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüencia de l'us incorrecte del lloc web. En particular, la manera d'exemple, PROPIETARI DE LA WEB no es fa resposable de les actuacions de tercers que vulnerin drets i propietat intel.lectual e industrial. secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i la pròpia imatge, així com la normativa en materia de competència deslleial i publicitat il.lícita.

Així mateix, PROPIETARI DE LA WEB declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d'aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. PROPIETARI DE WEB no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. PROPIETARI DE LA WEB no es responsabilitza de l'establiment d'hipervincles per part de tercers.

4.2.PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D'ACTIVITATS DE CARÀCTER IL.LÍCITE

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il.lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà enviar una notificació a PROPIETARI DE LA WEB indentificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.

4.3.PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicitats formalment als diaris oficials de les adminstracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut, La informació disponible en aquest lloc web s'ha d'entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.

5.LEGISLACIÓ APLICABLE

Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.

La Llengua utitzada serà el Castellà.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En CREUS MUÑOZ S.L. ens preocupem per la privacitat i la transparència. 

A continuació, us expliquem en detall els tractaments de dades personals que realitzem, així com tota la informació relativa als mateixos.

Tractament de les dades de clients

Informació bàsica sobre Protecció de dades

Responsable: CREUS MUÑOZ S.L.

Finalitat: Prestar els serveis sol.licitats i enviar comunicacions comercials.

Legitimació: Execusió d'un contracte.

Interès legítim del responsable.

Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: Adminstració Tributària; Entitats financeres.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l'adreça del responsable del tractament.

Procedència: El propi interessat.

 

Informació completa sobre Protecció de Dades

1.Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

CREUS MUÑOZ, S.L.

B25225608

POLIGON GABERNERES C/COMERÇ 6 25660 - ALCOLETGE - LLEIDA

973220625

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

2. Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En CREUS MUÑOZ S.L. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol.licitats, així com enviar comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis.

No es van a prendre decicions automatitzades en base a les dades proporcionades.

3-Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l'interessat no sol.liciti la seva supressió, i si s''escau, d'urant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

4.Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li vam indicar la base legal per al tractament de les seves dades:

-Execució d'un contracte: Realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol.licitats.

-Interès legítim del responsable: Enviar comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis.

5.A què destinataris es comunicaran les seves dades?

Les dades es comunicaran als següents destinataris:

-Administració Tributària, amb la finalitat de complir amb les obligacions legals.

-Entitats financeres, amb la finalitat de girar els rebus corresponents.

6.Transferències de dades a tercers països

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

7.Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en CREUS MUÑOZ S.L. estem tractant, o no, dades personals que els concerneixin.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol.licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol.licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. Igualment té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol.licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la serva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, CREUS MUÑOZ S.L., deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: dirigint-se a l'adreça del responsable del tractament.

Quan es realitzi l'enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l'interès legítim del responsable, l'interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb aquesta finalitat.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atogat en qualsevol moment, sense per això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets per que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat del Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

8.Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en CREUS MUÑOZ S.L. procedeixen de : El propi interessat.

Les categories de dades que es tracte són:

-Dades identificatives

-Adreçes postals i electròniques

-Informació comercial.

 

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar el seu funcionament. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.