Empresa

Història

Creus Muñoz és una ebenisteria fundada l'any 1982 i especialitzada en la fabricació de tot tipus de productes de la fusta exclusius i totalment personalitzats, tant per habitatges com per locals comercials. Integrada per un equip de professionals que treballen constantment per a satisfer les necessitats del client utilitzant materials de primera qualitat.

Gràcies a la nostra flexibilitat, agilitat i constant evolució en les tendències del mercat, oferim òptimes solucions tant per professionals del sector (arquitectes, decoradors, interioristes), com per al client final que busca un producte a mesura. Els paràmetres essencials sobre els que aquesta firma ha assentat la seva estratègia comercial al llarg de la seva trajectòria ha sigut la qualitat i el servei al client.

Últimes Novetats

Creus Muñoz posa a disposició dels seus clients una sala d'exposició pensada i habilitada per donar-los totes les eines necessàries a l'hora de dirigir les seves idees.

A la nostra secció dedicada al ShowRoom podrà començar a donar forma al seu projecte.

ShowRoom »

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar el seu funcionament. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.